معماری درون صنایع دستی
هیچ دانی نازنینم می توانی / راحت اسرار سعادت را بدانی رمز خوشبختی انسان نسیت جز این / مهربانی ، مهربانی ، مهربانی . . .

مرورگر وب Rekonq

اگر از کاربران سیستم های گنو/لینوکس باشید و کاربر KDE و مجموعه نرم افزارهای آن هم باشید و از همه مهم تر حساسیت زیادی داشته باشید که تمامی نرم افزارهای کاربردیتان با میزکارتان هماهنگ باشد (مثل من) یا راحت تر بگوییم میزکار و نرم افزارها از یک جنس باشند حتما با معزلی به نام مرورگر وب خوش دست و سریع و کاربردی روبه رو هستید ! بله ! مرورگری به نام Konqueror برای KDE SC وجود دارد که نیازهای شما را برای یک وب گردی ساده برطرف کند که بتوانید کارهای روزانه خود را با آن انجام دهید . ولی مشکلاتی از قبیل در دسترس نیودن Extension برای آن ٫ هماهنگ نبودن با بعضی از وب سایت و به رسمیت نشناختن آن ازطرف بعضی از سایت ها به عنوان یک مرورگر استاندارد ( سایت Yahoo) و حتی باز نشدن بعضی دیگر سایتها با این مرورگر مانند Facebook کمی اذیت کننده می تواند باشد. شاید این موضوع به ذهنتان خطور کند که چرا فایرفاکس نه ؟! مگر فایرفاکس چه عیب و ایرادی دارد که از آن برای وب گردی استفاده نکنیم و با وجود هزاران افزونه برای آن لدت نبریم ؟! حتی شاید از من بپرسید که خود تو بودی که چند ماه پیش این مطلب را برای هماهنگی بهتر فایرفاکس با KDE روی این وبلاگ نوشتی و ما را ترغیب کردی که از فایرفاکس برای وبگردی استفاده کنیم. همه اینها درست ولی….

موضوع از آنجا شروع شد که روی لپ تاپ قبلی در حالت نرمال فایرفاکس من ( نسخه پچ شده شرکت ناول و اوپن سوزه) حدود ۲۵۰ تا ۴۰۰ مگ از فضای رم مرا اشغال می کرد و این کار باعث می شد با فضای باقی مانده رم نتوانم نرم افزارهایی کاربردیم را که می خواهم در آن واحد داشته باشم را بر روی سیستم اجرا کنم . این مشکل با خرید لپ تاپ جدید و منابع سخت افزاری قدرتمندتر و بهتر برطرف شد و طی این مدت همچنان مرورگر پیشفرض من Firefox بود تا چند روز پیش در حین کار دیدم در اجرای فایرفاکس پیام خطایی مبنی بر اشغال بودن (Busy) یکی از لایبرری های xulrunner هست که اجازه نمی دهد فایرفاکس به راحتی کار کند و هر چند ثانیه یکبار به کل فایرفاکس freeze می شد و همین امر تقریبا استفاده از آن را غیر ممکن می کرد و از طرفی استفاده از لایبرری های GTK برای نوشتن فایرفاکس و عدم هماهنگی ظاهری نه چندان جالب فایرفاکس با KDE و سرعت پایین آن من را بر این وا داشت که بروم سراغ مرورگری دیگر…

اگر از کاربران KDE SC باشید حتما نام Rekonq به گوشتان خورده است ! این مرورگر تازه متولد شده همانند مرورگر Google Chrome بر پایه موتور webkit هستش و سرعت اجرا و لود صفحات توسط آن در حد واندازه Chrome است و به راحتی و بدون اشغال بیش از اندازه فضای رم می توانید از وب گردی خود لذت ببرید.این مرورگر تا به اینجا نسخه ۰٫۵ آن منتشر شده و طبق وعده های تیم توسعه آن تا October 2010 نسخه ۱.۰ آن منتشر خواهد و این وعده را داده اند تا قبل از انتشار نسخه ۱٫۰ قابلیت پشتیبانی از افزونه های گوگل کروم هم به آن اضافه شود.

فعلا قابلیت هایی که این مرورگر به صورت پیشفرض دارد ‌; وجود قابلیتی مثل fastdial در opera و فایرفاکس ٫ قابلیت بلاک کردن تبلیغات و انیمیشن های فلش بر روی وب سایتها و هماهنگی بسیار عالی با میزکار KDE و سایر ابزار آن مثل kget به عنوان Download manager و هماهنگی با میزکار Plasma و notify های آن و در کل هر آنچه که باید یک مرورگر داشته باشد تا بتواند به کاربرش در حین وبگردی خوش بگذرد :D .

این مرورگر به صورت پیشفرض و نسخه ۰٫۴ آن بر روی توزیع Chakra GNU/Linux موجود است و از مخازن Community ارچ لینوکس آنرا می توانید به نسخه ۰٫۵ هم آپدیت کنید . همچنین برای کوبونتو ۱۰٫۰۴ نسخه ۰٫۴ در مخازن موجود است و با کمی گشتن در مخازن Launchpad می توانید نسخه ۰٫۵ و حتی نسخه در حال توسعه آن (git-version) را هم پیدا کنید .

همچنین طی صحبت هایی که با تیم توسعه Rekonq در کانال #rekonq داشتیم قرار بر این شده که کاربران این مرورگر و کاربرانی که تمایل دارند به جنبش Rekonqism بپیوندند و در معرفی هرچه بیشتر rekonq به جامعه اوپن سورس و جامعه کاربری گنو/لینوکس سهیم باشند می توانند از بنر و لوگوی زیر به عنوان لوگوهای حمایتی استفاده کنند و انرا در وبلاگ یا وب سایت خود قرار دهند. همزمان با این پست ٫ پستی در همین رابطه برای معرفی این لوگوها بر روی وبلاگ انگلیسی من (برای انتشار در planetkde.org) و وب سایت رسمی rekonq منتشر شده و شما هم می توانید همگام با سایر دوستداران Rekonq در این جنبش شرکت کنید (چیزی شبیه معرفی فایرفاکس در نسخه های ابتدایی)

اگر از کاربران میزکار کی.دی.ای هستید و می خواهید مثل من مرورگری هماهنگ با میزکار خود داشته باشید همین امروز rekonq را نصب کنید . مطمئن باشید به زودی بیشتر و بیشتر در مورد مرورگر rekonq خواهید شنید….



ادامه مطلب...
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی
نرم افزار
بررسي اطلاعات هاردديسک به صورت لحظه‌اي و مقابله با انواع کدهاي مختلف در وب، از ديگر امکانات اين برنامه امنيتي است. اين برنامه با ظاهري ساده و کاربري آسان، بسيار کاربر پسند است.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، برنامه اين هفته با نام Loaris Trojan Remover، برنامه اي حرفه اي و بسيار قدرتمند براي پاک سازي رايانه از تروجان ها، بد افزارها و هرگونه اطلاعات مخربي است که امنيت سيستم را با مشکل روبه رو مي کند. همچنين برخورداري از يک بانک اطلاعاتي قدرتمند، از مهم ترين خصوصيات اين نرم افزار است؛ زيرا به شناسايي آخرين و جديدترين فايل هاي مخرب کمک مي‌کند.

 بررسي اطلاعات هاردديسک به صورت لحظه‌اي و مقابله با انواع کدهاي مختلف در وب، از ديگر امکانات اين برنامه امنيتي است. اين برنامه با ظاهري ساده و کاربري آسان، بسيار کاربر پسند است.

از ديگر قابليت هاي کليدي آن مي توان به مواردي چون قابليت ريست کردن فايل هاي موجود در Cash اينترنت، قابليت ريست کردن اطلاعات موجود در مموري سيستم ، امکان جلوگيري از سرقت رمزهاي عبور ، توانايي بررسي حافظه هاي متصل شده و پاک سازي آن ها و سازگاري با تمامي نسخه هاي ويندوز اشاره کرد.

دانلود نرم افزار




ارسال توسط عشق خدائی لرستانی
IP چیست؟ - بخش اول 
ip
 کامپیوترها برای حضور در شبکه نیاز به آدرس شناسایی دارند. نشانی پروتکل اینترنت (Internet Protocol Address) یا به اختصار نشانی آی‌پی (IP Address) شماره ايست که به هر کامپيوتر متصل به شبکه اختصاص داده ميشود تا بتوان به کمک آن شماره به کامپیوتر مربوطه دسترسي داشته و تبادل اطلاعات نمود.
آی پی داری ورژن های مختلفی است مانند آی پی ورژن 4 یا ورژن 6 که ورژن 6 جدید ترین آن است ولی هنوز به صورت گسترده استفاده نمی شود. آی پی ورژن 5 استفاده نمی شود و کاربردی ندارد.
یک آی پی از 4 بخش تشکلی شده است که در ورژن 4 آن ها را با نقطه از یک دیگر جدا می کنند و هر بخش حداقل 0 و حداکثر 255 است. البته بخش اول از سمت چپ هیچگاه صفر نمی شود.
آی پی از دو جزء تشکلیل می شود یک جزء Net ID و دیگری Host ID نام دارد. برای آشنایی بیشتر می توان گفت که مورد اول مانند نام خانوادگی است و مورد دوم مانند نام فرد است. و تفاوت بین این دو را Subnet Mask می گویند.
 وقتی می گویند Subnet Mask یک آی پی برابر 255.255.255.0 است یعنی قسمتی که برابر است با 255 Net ID نام دارد یا همان نام خانوادگی و قسمت صفر Host ID نام دارد یا همان نام فرد. 
برای مثال با توجه به Subnet Mask بالا دو جزء آی پی 192.168.162.10  به این صورت است که سه عدد اول را Net ID گفته می شود و قسمت آخر Host ID گفته می شود. 
مثلا در آی پی 198.138.156.100 با توجه به Subnet Mask 255.255.0.0 دو بخش اول که برابر است با 255 به آن Net ID گفته می شود. پس در این آی پی قسمت 198.138 Net ID گفته می شود. و بخش سوم و چهارم که برابر با صفر است در Subnet Mask به آن Host ID می گویند که در این آی پی 156.100 همان Host ID است یا همان نام.
بگذارید کمی سطح پایین تر بگوییم. شبکه ها مانند خانواده ها هستند و فرض کنید که هر خانواده فقط می خواهد با افراد خودش گفتگو کند پس باید Net ID آنها یکی باشد برای مثال در خانواده آقای جاهدی افرادی که با یک دیگر گفتگو می کنند همگی دارای یک فامیلی هستند ولی با نام های متفاوت. پس حسین جاهدی می تواند با فاطمه جاهدی گفتگو کند نه با عباس قادری.  و وقتی که می گویند این خانواده داری subnet Mask برابر با 255.255.255.0   است نتیجه می گیریم که این خانواده دارید 255 نفر است. (ماشاالله به پدر و مادر این خانواده)
در یک شبکه هم وقتی Subnet Mask مشخص می شود برای مثال 255.255.255.0 است پس آی پی های 192.168.200.45 و 192.168.200.12 و 192.168.200.80 و 192.168.200.194 می توانند با یک دیگر ارتباط داشته باشند. ولی با آی پی 192.167.200.80 این شبکه ما ارتباط برقرار نمی کند چرا که Net ID یا همان نام خانوادگی آنها یکی نیست.
با توجه به تعداد افراد یک شبکه شما Sub net Mask خود را مشخص می کنید برای مثال اگر 300 کاربر دارید باید از subnet Mask برابر با 255.255.0.0  استفاده کنید.
آی پی ها دارای کلاس های مختلفی هستند.
در شكل زير محدوده آدرس دهي كلاسهاي مختلف را ميبينيد.
در بخش بعدی به انواع آی پی ها و معرفی آی پی ورژن 6 و روش بدست آوردن آی پی سیستم و وب سایت ها می پردازیم.
 

اضافه کردن نظر



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 24 بهمن 1392برچسب:IP چیست؟ - بخش اول ,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

پاک کردن همه ایمیل های موجود در Inbox یاهو

www.ad3.ir - پاک کردن همه ایمیل های موجود در Inbox یاهو  

سرویس ایمیل یاهو یکی از چند سرویس برتر ارائه دهنده خدمات پست الکترونیکی هست و برایه همین در سرتاسر دنیا کاربران بسیاری رو به خود اختصاص داده. ایمیل تبادلی فراوان در طول روز و همچنین امکان عضویت در بسیاری از گروه های یاهو و سایت هایی که از ایمیل یاهو پشتیبانی میکنند سبب میشه که در طی مدتی کم، تعداد زیادی ایمیل در داخل Inbox و Spam پست الکترونیکی ما انباشته بشه که البته خیلی از آنها برای ما کاربردی ندارند.

گاهی اوقات تعداد آن ها به هزارن ایمیل هم میرسد، به همین جهت پاک کردن این تعداد ایمیل کار وقت گیر و خسته کننده ای خواهد بود.

در ایمیل Yahoo حداکثر میتوان لیست ۲۰۰ ایمیل را مشاهده نمود و در هر لحظه حداکثر امکان پاک کردن ۲۰۰ ایمیل فراهم هست. در این آموزش که پایگاه AD3   برای شما تهیه کرده است، خواهید توانست با تنظیماتی که در سیستم جدید ایمیل یاهو قرار داده شده است، تمام ایمیل های موجود در اینباکس و اسپم یاهو را به یکباره حذف نمایید.

 

برای انجام اینکار ابتدا وارد محیط ایمیل خود بشید. و سپس طبق شکل زیر در قسمت Options گزینه Mail Options رو انتخاب کنید.

www.ad3.ir - پاک کردن همه ایمیل های موجود در Inbox یاهو  

در اینجا صفحه Options برای انجام تنظیمات در ایمیل Yahoo باز میشه. کافیه در این قسمت به بخش  Behavior بریم و از قسمت Show Messages گزینه دوم یعنی (In a scrolling list (show Preview Pane رو انتخاب کنیم.

www.ad3.ir - پاک کردن همه ایمیل های موجود در Inbox یاهو  

بعد از انتخاب این گزینه پیغامی مبنی بر نیاز به رفرش کردن صفحه (تازه کردن مجدد) مانند شکل زیر نمایان می شود که باید کلید OK را فشار دهید. و سپس برای ذخیره سازی تمام تنظیمات انجام شده، کلید Save را در بالای قسمت Options فشار دهید.

www.ad3.ir - پاک کردن همه ایمیل های موجود در Inbox یاهو  

خب کار تنظیمات انجام شده. حالا وارد قسمت Inbox یا Spam شوید تا تمام ایمیل های موجود را حذف نمایید. برای این کار کافیه اولین تیک در بالای لیست ایمیل ها را فعال کنید تا تمام ایمیل ها انتخاب شوند و سپس کلید Delete را در بالای لیست ایمیل ها انتخاب نمایید. و در پیغامی که ظاهر می شود کلید OK را فشار دهید تا تمام ایمیل ها پاک شوند.

www.ad3.ir - پاک کردن همه ایمیل های موجود در Inbox یاهو  

در صورت وجود مشکل در قسمت نظرات مطرح کنید تا پاسخ داده شود.

موفق باشید.




ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

بدون آنتی ویروس،ویروسهای کامپیوتر خود را پاک کنید

خیلی اوقات پیش می آید که کامپیوتر شما دچار ویروسی می شود که امکان اسکن و تشخیص آن توسط آنتی ویروس وجود ندارد و یا آنکه ویروس با تشخیص نصب بودن آنتی ویروس بروی سیستمتان عملکرد آن را دچار اختلال می کند و مانع از این می شود که شما بتوانید از آنتی ویروس خود برای اسکن کامپیوتر استفاده کنید. در این شرایط چه می توان کرد؟ آیا راهی وجود دارد که بتوان در این شرایط کامپیوتر را خودمان اسکن کنیم و مشکل به وجود آمده در آنتی ویروس را برطرف کرد؟ پاسخ تمامی این سوالات مثبت است!با این شیوه قصد داریم به معرفی روشی ابتکاری و در عین حال کاربردی بپردازیم که با استفاده از آن میتوانید کامپیوتر خود را شخصأ اسکن کنید و ویروس موجود را پاک کنید ، بدون بهره گیری از هیچ نوع آنتی ویروسی!

اولین قدم برای اسکن کردن کامپیوترتان نمایش فایل های مخفی در کامپیوتر می باشد.
برای انجام این کار : ابتدا با مراجعه به My Computer بروی منوی Tools کلیک کنید و از منوی حاصل بروی عبارت Folder Options کلیک کنید. سپس بروی برگه View کلیک کنید و در این برگه تیک کنار عبارت های Show Hidden Files and Folders را فعال کنید و تیک کنار عبارت Hide Extensions For Known File Types را بردارید و بروی عبارت OK کلیک نمایید.
اینک از طریق مسیر C:/Windows/system32 به پوشه System32 مراجعه کنید. پس از ورود به پوشه system32 بروی منوی View کلیک کنید و از منوی حاصل عبارت Details را انتخاب کنید.
حال در پوشه system32 بروی جدا کننده Date Modified کلیک کنید و آنرا به سمت راست بکشید به طوری که تاریخ تمامی فایل ها یه طور کامل نمایش داده شود.
فایل های نمایش داده شده در پوشه system32 فایل های سیستمی مربوط به ویندوز می باشد که اکثرا با پسوند dll می باشد و این بخش معمولا مورد هدف ویروس ها و Spyware قرار می گیرد و خود را در بین این فایل ها مخفی می کنند.
اگر دقت کنید متوجه خواهید شد که اکثر این فایلهای قرار گرفته در این بخش دارای یک زمان مشخص می باشد و این زمانها (مثلا 21/7/2009) معرف این می باشد که مایکروسافت در این تاریج برنامه مربوط به فایل مورد نظر را به پایان رسانیده است و در واقع این زمان ها هیچ ربطی به زمان نصب ویندوز ندارد. حال اگر ویروس و یا spyware به این بخش حمله کند زمان آن با زمان فایل های سیستمی موجود در پوشه system32 مطابق ندارد و زمانی جدید تر از زمان مربوط به فایلهای سیستمی ویندوز خواهد بود و به راحتی از طریق مشاهده زمان های قرار گرفته در Date Modified قابل تشخیص می باشد. البته نکته بسیار مهم که باید توجه شود این است که نصب یک سخت افزار جدید و یا یک نرم افزار خاص می تواند فایلی را در این بخش کپی کند که زمان آن با زمان فایل های سیستم مطابق ندارد.
پس برای اینکه فایلی را در این بخش به اشتباه پاک نکنید روشی را مطرح میکنیم که این اشتباه رخ ندهد:

اگر میان فایل های واقع در پوشه system32 به فایلی برخورد کردیدکه تاریخ آن با تاریخ فایل های سیستمی ویندوز مطابقت نداردبروی این فایل کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب نمایید. سپس در پنجره Properties بروی برگه Version  یا Details کلیک کنید و در این برگه نام کمپانی و ورژن فایل مورد نظر را مطالعه کنید.
اگر اطلاعات این فایل شامل نام کمپانی و خیلی اطلاعات دیگر برایتان آشنا نبود نام فایل مورد نظر را در موتور جستجو گر گوگل تایپ کنید و اگر در نتایج جستجو به این اشاره شده بود که این فایل ویروس است حتما آن را پاک کنید ولی اگر در نتایج جستجو به آلوده بودن این فایل اشاره نشده بود این فایل به واسطه یک سخت افزار و یا نرم افزاری به وجود آمده است.




ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

 
شناسایییک   ویروس خطرناک به نام اسلاندو
 
در سایت Yahooو Gmail
مخصوص مشتریان محترم Yahoo و G MAIL(تا کنون خبری مبنی بر ویروسی بودن سایر سرورهای ای میل اعلام نشده
است)

دیروز از طرف کمپانی
McAfeeAntiVirusویروس بسیار خطرناکی شناسایی و در سایتش اعلام شده که تاکنون در عرض فقط و فقط 1 روز طبق گفته مسئولین این شرکت بیش از 10 هزار نفر آلوده به این ویروس شدن و تمام اطلاعات که روی درایو Cاونها بوده به کلی نابود شده.

نام این ویروس : oslando
نوع عملیات تخریبی : سخت افزاری
روش تخریب : این ویروس با جای نشین کردن یک خط کد در فایل
kernellداخل پوشهsystemباعث تخریب سکتور "zero" هارد کامپیوتر شما میشود و بعد از اولین خاموش روشن کردن sectorهای درایو Cمحلی که ویندوز شما در آن نصب است را burnمیکند (شدت این عمل از formatکردن هم جدی تر است به طوری که طبق گفته مک آفی این ویروس توسط ciaجهت نابود سازیه کامل اطلاعات hard diskاستفاده میشده و اصلا قابل بازیابی نمی باشد)
چگونه به این ویروس آلوده میشویم : بسیار ساده , دقیقا همینطوری کامپیوتر من به این ویروس آلوده شد , " با باز کردن یک نامه مشکوک و دانلود فایل موجود در اون نامه " که بدیش اینه که از طرف دوستتان برای شما ارسال میشود بدون اینکه او در جریان باشد (مثل ارسال
pmهای
آلوده به ویروس در
yahoo messenger
که از طرف فرد آلوده به ویروس برای قربانی ارسال میشود)

اطلاعات بیشتر در مورد این ویروس که همونطوری که میبینین مورد تایید سایت
YAHOOهم قرار گرفته رو حتما مشاهده کنین , راه های پاکسازی (قبل از restartکردن ) و
پیشگیری (و تست آلودگی/عدم آلودگی) به این ویروس همه به طور کامل تشریح شده .
روش های جلوگیری از آلودگی به این
ویروس :

1
- طی چند روزه آینده هیچ فایل پیوست شده یا هیچ ایمیلی را تحت عنوان postcardباز نکنید.
   
 
  
     
 
 
 
 
 
حتیاگر این نامه از طرف دوستتان برای شما ارسال شده باشد.


ویروس فوق حتی توسط خبرگزاری
CNNبه عنوان مخرب ترین ویروس کامپیوتری اعلام شده.
این ویروس  توسط کمپانی
McAfeeشناسایی شد و تا کنون راهی جهت repairآن پیدا نشده.




ارسال توسط عشق خدائی لرستانی

 مسدود کردن راه ورود صفحات تبلیغاتی

احتمالا تا کنون با نام پوپوپ ادورتیس برخورد کرده اید.صفحه های تبلیغاتی که خود به خود باز می شوند و حاوی یکسری جملات و تصاویر تبلیغاتی می باشند. این صفحات تبلیغاتی از طریق اینتنت و بر روی دستگاههایی که ..... شامل ویندوز اکس.پی/۲۰۰۰ می باشند باز میشوند و در صورتی که پورت تی.سی.پی ۱۳۵ سیستم عامل ویندوز باز باشد بر روی صفحه مانیتور نمایش داده می شوند.

از شدن مکرر صفحات تبلیغاتی به غیر از اینکه موجب آزار و اذیت کاربر می شوند، مشکلات دیگری نیز دارند.

اغلب این صفحات حاوی جملات غیر اخلاقی است و بسیاری از آنها کاربر را به سمت اینگونه سایتها دعوت می کنند.

 برای جلوگیری از ورود این صفحات و عدم نمایش آنها موارد زیر را انجام دهید :

۱) در کنترل پنل بر روی ادمین ایستراتیو تولز دو بار کلیک کنید تا پنجره مربوط به آن باز شود.
 ۲) بر روی آیکن سرویسیز دو بار کلیک کنید.
 ۳) در پنل سمت راست سرویسیز ، ابتدا سرویس مسنجر را بیابید و سپس دو بار بر روی آیکون آن کلیک کنید.
 ۴) در پنجره مسنجر پروپرتیس در فسمت استارت تایپ گزینه دیسبلی را انتخاب و سپس ok را کلیک نمایید.




تاریخ: سه شنبه 19 بهمن 1389برچسب: مسدود کردن راه ورود صفحات تبلیغاتی ,
ارسال توسط عشق خدائی لرستانی
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی